2019! HOW WAS IT?


Tahate ausat vastust? Nagu päris, päris ausat? Kes pole mind varem vandumas kuulnud siis nüüd on see hetk. FAKING raske. Raske ja õpetlik. Õpetades mulle eelkõige tundma mind ennast. Tehes tugevamaks, nii kuradi tugevaks. Eks?! 






Ma olen selle aasta jooksul kogenud nii palju emotsioone alates positiivsetest kuni negatiivseteni. Tohutult negatiivseteni. 

See sõna KIIRE on selle aasta kohta kõige tabavam sõna üldse. Ulmeliselt kiire. Alles algas ja juba on oma lõpu leidnud. Ma olen nii palju õppinud iseenda kohta ja avastanud endas selliseid omadusi, millesse ma varasemalt poleks uskunudki.



A algusest siis... rullu lahti mu kallis 2019 ja siis nägemist! .. 😊


Aasta algus oli mõnus. Käisime Dubais, mis mulle tohutult meeldis. Dubai on alati üks mu lemmik reisi sihtkohatade hulka kuulnud ja see oli täpselt selline nagu ma ootasin.

Kevad tuli see aasta ülikiiresti ja see päike ja soe ja valge aeg teevad alati tuju heaks ja tekitavad mõnusa emotsiooni. 

Suvi oli ju samamoodi päikeseline, küll oma natukese vihmaga, aga kuidas ilma selleta saab?! 😀 Meil oli küll plaan reisile minna juulis Hispaania, nagu eelnevad aastad, aga kuidagi läks see aeg kõik kiiresti ja sinna paika ta jäigi. Sai siin Eestis samamoodi päikest nauditud ja puhatud, ringi tsillitud ja oldud.


Ja siis algas see tore sügis.. see järjest pimenev aeg, mis mind endaga kuhugi pimedusse kaasa tõmbas.
On teil vahest sellist tunnet, et tahaks midagi nii väga, aga sa lihtsalt ei saa? Ja see ei sõltu sinust. See ei sõltu isegi 1% sinust ja see teeb nii haiget. Siis hakkab see kõik veerema nagu lumepall ja kasvab ja kasvab ja kasvab ja ühel hetkel oled sa nii üksi ja pimedas, et enam lootust kui niisugust ei paista? Ja sa teed ise veel kõik selleks, et sügavamale kukuks, sest lootus puudub. See on nüüd see koht, kus sind ei saa aidata keegi muu kui sa ise. Ausalt. Meis on nii palju tugevat peidus, lihtsalt ise tuleb sellest aru saada.

Elumuutused on olnud suured. Ma õpin elama üksi ja iseendaga. Alguses on raske, aga aeg teeb alati kõik paremaks. Eksju?

Inimene on oma harjumuste ori. Kui sa oled millegagi harjunud ja see üks hetk ära võetakse siis võib paganama lootusetu kõik tunduda. Aga tegelikult on lootus siinsamas. SINUS ENESES. 


2019 PILDIS:

2018 to 2019

DUBAI:













A võib-olla #selfiqueen iseloomustaks mind kõige enam 😆




 Mu pisike..



 25 🎂😇

Ainus pilt mu sünnast, tänks Maarek 😁 🠟







 Metallica jaoks rokitsikiks 😀











 My wonderland... 🎅🎄




Kui ühel hetkel mõtled, et... nii Angelika. Teeks midagi. Ja siis teedki... 😀


Triinuga kerge tsill 😊

 Minu kallis Laura! ❤

 Kallitele kaardid teele...
















Tegin väikse jõulushooti 😁









 Foooood....

 Second best place where I love to be..

 So much love... ♡
Tallinnas oli isegi lund 😋❄⛄

Põhimõtteliselt oleks mul siia sadu pilte laadida, aga siis peetaks mind veel suuremaks eneseimetlejaks kui juba praegu 😀😀





A ja nüüd tuleb see koht kus ma hästi läägeks muutun. Ma hakkan tänama, nagu oleks mingi preemia võitnud või midagi. Samas.. minu inimesed ongi minu suurim vara, seega võiks see olla nagu õigustatud aktsioon...


Mu pere. Ma tänan teid kõiki selle eest, mis nad mulle on. Ma ei ole küll viimasel ajal olnud mina ise ja olen tõrjunud neid, kes mulle olulised, aga ma tean südames, et nad on alati minuga. Ja teile teadmiseks, ma saan hakkama! Ma olne tugev. Te teate ise ka seda...

Mu sõbrad. Triin, Aimar, Maarek, Caro, Kait, Marit, Laura, Riivart... te olete niii ägedad! Ausalt. Ma olen niiiiiiiiiiiii õnnelik, et te olemas olete. Lihtsalt.. 💓 Vahepeal oli minu jaoks veel toeks üks inimene, kellele ma võlgnen tuhat tänu, sest ma olen 100% kindel, et ma poleks praegu sellises emotsionaalses seisus nagu ma olen. You know I'm talking about you... thanks 😊

Mu töökaaslased. Teate seda tunnet kui te saate iga päev veeta ülimalt tarkade inimeste keskel? Imetleda neid inimesi kõrvalt ja mõelda koguaeg, et vauu.... mul on see tunne igapäev. Meie med.kollektiiv on lihtsalt mega äge ja imeline!

Ja praegusel ajal on mulle toeks olnud minu kallis Eve. Te ei kujuta ette ka kui palju head mahub ühe inimese sisse. Ta on mu jaoks alati olemas, igakord kui mul oli vaja nutta oli ta olemas, kui mul oli vaja end välja elada, oli ta olemas. Ja ta ongi selline. Ise midagi vastu tahtmata. Sinu nõu ja toetus on olnud minu jaoks hindamatu väärtusega, tea seda...♡


Ma olen toetust saanud paljudelt inimestelt ja ma olen õnnelik. Ma tean, et te muretsete, ei leia ma asjata igapäev oma postkastist kirju, et kas minuga on kõik hästi ja kuidas mul läheb. Jah, mul on kõik hästi. Jah, ma saan hakkama. Ma nüüd annan sellise imelise lubaduse, et kui kevad saabub ja päike tee meie igapäeva leiab siis see vana hea Angelika on ka oma naeratava näoga tagasi!

Ja loomulikult tänan ma Anttyt selle aja eest, mis me koos olime. Vahest on nõnda, et inimesed otsivad erinevat ja sinna ei saagi midagi teha. Tuleb teelahk kus kohast üks läheb paremale ja teine vasakule... Seda "oma" otsima. Elu avastama ja nautima. Jääd ALATI mulle oluliseks inimeseks ja soovin Sulle sinna teisele poole maailmaotsa palju edu, õnne, armastust ja seda mida oled alati leida püüdnud. Kallistan Sind!






Aga nüüd, 2019. Mine ära. Ära piina mind enam ja tee nii, et 2020 annab mulle tagasi selle Angelika, kes ma olin. See Angelika, kes naeratas ja naeris koguaeg, kes nägi rõõmu sellistes asjades, mis mõnikord teisele inimesele märkamata oli. See Angelika, kes uskus iseendasse, armastas end ja elas elu nimel. Ma igatsen teda.


Jaajaaaa, ma tean, et ma olen see vend, kes viskab nende üle nalja, kes uue aasta lubadusi annavad, sest... miks seda vaja uuel aastal teha on, vana ei sobind või 😂 aga ma seekord annan ka ühe lubaduse. MA ELAN AINULT ISEENDALE. Nagu... me, myself and I. Keskendun endale, trennile, oma tulevikule ja tööle. Mai lõpus ootavad mind meditsiini vallas juba uued väljakutsed nii, et kõik ongi seiklus... ma ei tea mis mind ees ootab.



Musid, kallid ja nagu ikka- unistage! Need täituvad, ausalt! 




Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

2023

Kõik, kõik on uus..

2022 - ja pilk siia aastasse